Meteen naar de inhoud

All I want for Christmas

Praktisch

Locatie

Albert Einsteinweg 14, 6045 EG Roermond

Duur workshop

max. 270 minuten excl. pauze

Pauze

± 45 minuten incl. luxe lunch

Deelnemers

Maximaal 16 personen

Advies leeftijd

Vanaf 18 jaar met begeleiding

Inschrijving

€ 127,50 per persoon

Dit ga je maken

Aardbeien tiramisu, macarontaart, financiers en mini tulbandjes

Workshop: All I want for Christmas

Wil jij eens iets anders dan chocolademousse en crème brulee tijdens de feestdagen? Deze feestelijke bakworkshop is speciaal ontworpen om jou in de kerstsfeer te brengen! Leer hoe je heerlijke lekkernijen kunt maken, perfect voor de feestdagen, zoals aardbeien tiramisu, traditionele financiers en een feestelijke macarontaart in de vorm van een kerstboom. Of je nu een beginnende of een ervaren bakker bent, Cas zal je begeleiden bij elke stap van het proces. Maak van deze kerst een onvergetelijke ervaring met heerlijke zelfgemaakte traktaties. Wedden dat alles op komt tijdens de feestdagen?

De workshop vindt plaats in Cas’ bakhal. Tijdens de bakworkshop gaat Cas uitgebreid in op grondstoffen en basistechnieken. Daarbij is er ook aandacht voor het waarom van bepaalde werkwijzen, de kwaliteit van grondstoffen en handige (huis-tuin-en-keuken) apparatuur van KitchenAid voor het beste resultaat.

Tijdens de pauze kun je genieten van een heerlijke lunch met vers belegde broodjes en zelfgemaakte soep. Heb je een allergie? Geef dit dan door tijdens je aanmelding.

Veelgestelde vragen

Wat leuk dat je overweegt om een workshop te volgen bij Cas Wolters. Klik op een workshop voor meer informatie en om jouw plek te reserveren. Je reservering is pas na betaling definitief!

Wil je graag meedoen aan een specifieke workshop, maar is deze vol? We zetten je met liefde op de wachtlijst! Zodra er een plekje vrijkomt, nemen we contact met je op. Je kunt dan op dat moment kiezen of je nog wil deelnemen en zit nergens aan vast. 

De workshops van Cas kunnen zowel in de Bakhal, ter plaatse als online worden georganiseerd. Geen gepaste workshop in Cas’ agenda? Boek er lekker zelf een! Zo’n workshop is natuurlijk een perfect uitje voor jouw bedrijf, vereniging of vriendengroep. Neem even contact op!

Cas’ Bakhal ligt aan de Albert Einsteinweg 14 in Roermond.

Kom je met de auto? Geen probleem, er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Liever met het openbaar vervoer? Vanaf station Roermond is het ook mogelijk lijnbus 62 of 63 te nemen. Je kunt uitstappen bij Delfstoffenweg. Vanaf de bushalte is het ± 950 meter lopen. 

Let op: de workshops vinden plaats op de eerste verdieping en is allen bereikbaar met de trap.

Vaak kan er rekening gehouden worden met allergie- of dieetwensen. Stuur vooraf even een mail naar webshop@caswolters.com. Dan kijken we samen naar de opties. 

Reviews

Margit
Lees verder
"Echt een hele leuke workshop gehad. Voor het eerst macarons gebakken en het is helemaal gelukt. Dank voor de fijne uitleg en de gezelligheid!"
Hetty Belgers
Lees verder
"De workshop van Cas was in een fijne omgeving en goed voorbereid. Hartelijke ontvangst! Cas gaf steeds in stapjes duidelijke uitleg. Al met al een hele leuke en leerzame ochtend! Het resultaat was heerlijk. Dit smaakt naar meer!"
Marieke A.
Lees verder
"Alle ingrediënten voor een geslaagd baksel! Cas legt stap voor stap uit wat je moet en het resultaat is een heerlijk baksel!"
Dianne I.
Lees verder
"Geweldige workshop gehad. Voor een beginnend bakker als ik heel duidelijk, overzichtelijk, goede begeleiding. En het resultaat was overheerlijk!"
Marka van Twist
Lees verder
"Wat een leuke goed verzorgde workshop. Dit was onze tweede keer, maar zeker niet de laatste keer. We kijken nu al weer uit naar een volgende. Bedankt voor deze leuke middag."

Aankomende Kerst workshops

za16dec11:00za16:00All i want for Christmas
Feestelijke traktatie
11:00 - 16:00 De Bakhal, Albert Einsteinweg 14, 6045 GX RoermondCategorieKlassiek,Patisserie Extra'sIncl. lunch

zo17dec11:00zo16:00All i want for Christmas
Feestelijke traktatie
11:00 - 16:00 De Bakhal, Albert Einsteinweg 14, 6045 GX RoermondCategorieKlassiek,Patisserie Extra'sIncl. lunch

Workshop vol? Schrijf je hier in voor de wachtlijst. 
Let op: De Bakhal bevindt zich op de eerste etage en is enkel per trap bereikbaar.

Ook leuk om te doen!

Limburgse vlaaien

Tijdens deze workshop maak je kennis met de traditie en ambacht van het maken van de beroemde Limburgse vlaai. Het deeg van de vlaai is dun en knapperig en de vulling kan variëren van fruit tot rijst of pudding.

Bekijk workshop »

Macarons

Leer de perfecte Franse macarons bakken tijdens in workshop Macarons! Ontdek de tips en trucs voor de luchtige, kleurrijke en heerlijke traktaties.

Bekijk workshop »

Bakclub

Cas’ Bakclub is meerdaagse bakcursus met uitgebreide en praktijkgerichte lessen die je de vaardigheden leert om thuis de lekkerste bakcreaties te maken. Tijdens De Bakclub leer je de basisprincipes van het bakken, zoals het maken van deeg, het bereiden van verschillende soorten beslag en het toepassen van verschillende technieken.

Bekijk workshop »