Leropperweg 8, 6077NX Sint Odilienberg

Thuis bakken met Cas

Sfeermaker & Smaakmaker

Maak je eigen BANANENSOEZEN

Nu een groot deel van Nederland noodgedwongen thuis zit, duiken veel mensen de keuken in. Bakken werkt ontspannend en is daarmee een wondermiddel voor iedereen die voorlopig thuis moet blijven.

Wil je ook zelf thuis bakken? Ben je bang dat het niet lukt of vind je het gezellig om samen te doen met mij? Dan hebben we goed nieuws! Met het #ikbakthuismetCas bananensoezenpakket krijg jij zowel de kennis als de ingrediënten in huis om zelf de lekkerste bananensoezen te bakken. Bananensoezen zoals je het normaal alleen bij de bakker kunt vinden, maar dan vanuit je eigen oven. Een machine heb je niet nodig: je kunt het deeg op de hand maken. Daarmee verzeker je jezelf meteen van spierballen nu de sportscholen dicht zijn.

De bakpakketten zijn niet meer te bestellen. Wel zijn de online pakketen nog beschikbaar. Je ontvangt dan het recept en een link naar de Zoom meeting. Zorg dat je dan zelf de ingrediënten in huis haalt. 

Vanaf 1 juli ontvang je een box met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen van echte bakkerskwaliteit. Ook ontvang je spuitzakken waarmee je aan de slag kunt. En natuurlijk het recept voor heerlijke bananensoezen.

Het recept in dit pakket is speciaal ontwikkeld voor de thuisbakker. Dat betekent dat je ze kunt maken zonder professionele apparatuur. Wat je in ieder geval nodig hebt is een oven, bakplaat en bakpapier. Omdat we je #ikbakthuis pakket per pakketpost verzenden, is het helaas niet mogelijk om aan de box gekoelde producten toe te voegen. De enige basisingrediënten die je zelf in huis moet halen zijn eieren, melk, een pakje boter en twee bananen. Ook heb je voor de online masterclass op zondag 5 juli een device met internetverbinding nodig.

Mocht je nog vragen hebben, stuur ze dan naar: vraag@caswolters.com

Bestel het pakket via de bovenstaande link en reken af met iDeal. Zodra we je betaling hebben ontvangen, gaan we jouw pakket hoogstpersoonlijk inpakken. Bestel vóór maandag 29 juni! De pakketten gaan uiterlijk 1 juli op de post. In de box vind je een link met een unieke code naar de online masterclass. Je hoeft zelf alleen de koelverse ingrediënten toe te voegen en kunt aan de slag! 

Deel je bakavonturen en resultaat met #ikbakthuismetCas op social media.

Vind jij het fijner, veiliger of gewoon gezelliger om samen te bakken? Kom dan naar de masterclass op 5 juli om14:00 uur. Je wordt dan uitgenodigd in een ZOOM bijeenkomst. Daarin zal ik alle stappen van het recept precies met je doorlopen en samen uitvoeren.

Alles wordt getolkt door zowel een gebarentolk als een schrijftolk. Hierover ontvang je informatie na je aanmelding. Wanneer de bananensoezen in de oven staan, hebben we tijd voor vragen of gezellig kletsen. Zo belooft het een gezellige middag te worden met iets lekkers om af te sluiten.

De bijeenkomst wordt opgenomen zodat je het later nog eens rustig opnieuw zou kunnen proberen. Wil je niet in beeld komen, laat dan de camera uit tijdens de masterclass!

Het totale pakket met de online masterclass, het recept en de ingrediënten- en materialenbox kost €14,95 inclusief BTW, exclusief verzendkosten à €7,50. 

Afhalen is ook mogelijk, in Sint Odilienberg. 

De ingrediënten bevatten gluten, lactose en glucose.