Logo Cas Wolters

Wil je meer te weten komen over een specifiek onderwerp? Aarzel niet om op het icoon te klikken en verder te lezen.

Workshops!

Nieuwsgierig naar welke workshops ik aanbied? Blader door mijn agenda voor alle aankomende workshops. Liever een workshop op maat? Dat kan ook! Neem gerust contact met me op.

Met Cas naar Parijs

Wil jij in de meivakantie 2025 met mij mee naar Parijs? Samen gaan je opzoek naar de oorsprong van de Macarons. We bezoeken de beste patisserie zaken van de stad. We sluiten af met een bakworkshop om je vingers bij af te likken. Meer weten? Klik dan hier!

Crowdfunding Amsterdam Pride

Ontdek onze donatiepakketten voor exclusieve beloningen als dank voor je vrijgevigheid. Kies het pakket dat bij je past en help ons een positieve impact te maken! Draag bij aan de viering van diversiteit en inclusie tijdens de Amsterdam Canal Parade 2024! 🏳️‍🌈

Donatie voor Cas' Pride-boot

Wil je rechtstreeks bijdragen zonder tegenprestatie? Doneer dan via ons GoFundMe-platform. Zelfs een bijdrage van 5 euro wordt enorm gewaardeerd en helpt ons de Pride-boot van Cas tot een succes te maken! ❤️

Meld je aan voor een nieuw TV-programma met Cas

Ben jij of ken jij iemand met een fysieke of mentale beperking die ook zijn dromen najaagt? Dan komt Cas voor een nieuw L1 TV programma graag eens een keer langs om samen iets te bakken!

Contact

Ben je op zoek naar mijn contactgegevens of heb je een andere vraag? Neem dan een kijkje op mijn contactpagina voor e-mailadressen, telefoonnummers en bereikbaarheidsopties.

In het nieuws!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over mij? Neem dan een kijkje op de mediapagina. Daar vind je een verzameling van alle mediaberichten.