Veelgestelde vragen

FAQ

Waar gaat jouw vraag over?

Bestellen & Levering

Wij doen er alles aan om onze artikelen binnen de beloofde levertermijn te leveren. Als dat onverhoopt niet lukt, brengen we je daarvan op de hoogte. Je kunt de Track & Trace pagina van de vervoerder raadplegen voor de meest actuele informatie.

Niet (alles) ontvangen?
Zijn alle artikelen verzonden, maar heb jij niets of slechts een gedeelte van je bestelling ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice.

We streven er naar om voorradige producten binnen 2 werkdagen te leveren. Zodra je bestelling compleet is zal deze worden verzonden. Wij werken niet met deelbestellingen. 

Bezorging naar het buitenland worden met een werkdag vertraagd.

Standaard worden onze bestellingen bij u thuisbezorgd. Verwacht u niet thuis te zijn op het moment van levering? Dan kunt er ook voor kiezen op de bestelling op een servicepunt naar keuze te laten bezorgen. U kunt de bestelling dan afhalen op elk gewenst tijdtip.

De kosten voor de bezorging zijn afhankelijk van de omvang van uw bestelling en verzendmethode. Wij werken met diverse vervoersbedrijven zoals PostNL, DHL en DPD

Zolang uw bestelling nog niet is verzonden kun je jouw bestelling nog wijzigingen. Neem hiervoor contact op met de klantenservice. Na verzending is het helaas niet meer mogelijk jouw bestelling te wijzigen. 

Betalen & Afrekenen

Met geld of cadeaubonnen. Welke methode je ook kiest, je betaalt altijd veilig.

iDeal: via de vertrouwde betaalomgeving van een Nederlandse bank.
Overboeking: Schrijf het bedrag over binnen 14 dagen. De bestelling wordt pas verzonden na ontvangst van de betaling. 
Bankcontact: via de vertrouwde betaalomgeving van een Belgische bank.
CreditCard: het bedrag wordt gereserveerd en pas afgeschreven nadat je artikel is geleverd.
ApplePay: betaal veilig & eenvoudig met een van je Apple apparten.
Klarna Achteraf betalen: Klarna voert voor Cas Wolters het volledige achteraf betaalproces uit. Klarna stuurt jouw een betaalverzoek. 
in3: De enige gespreid betaalmethode zónder rente. Je betaalt jouw aankoopbedrag gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen.

Alle betalingen verlopen via onze betalingsprovider Mollie.

U kunt achteraf betalen met Klarna: ‘Betaal later’. Met Klarna betaal je je aankoop nu, of tot en met 30 dagen later. Je betaalt gemakkelijk in de app met iDEAL, of, zodra je bankrekening veilig gekoppeld is aan de app, met één klik. Voor meer informatie ga naar Klarna.nl

Zo kunnen wij u, indien wij vragen hebben over uw bestelling, makkelijk en snel bereiken. Bovendien sturen vervoerders Track & Trace informatie vaak per sms.  

 

Retourneren

Wanneer je een product koopt, mag jij je altijd bedenken. Je kunt het product kosteloos, binnen 14 dagen naar ons retourneren via ons Retourportaal m.u.v. digitale producten en diensten.

Let op: bakpakketten kunnen vanwege de beperkte houdbaarheidsdatum niet worden geretourneerd of geruild. 

Retouren kan eenvoudig door jouw retour aan te melden via ons Retourportaal. Meld je aan met je postcode en ordernummer. Deze kun je vinden op de pakbon of in jouw account. Volg vervolgens de stappen op het scherm.

Let op: Bewaar je verzendbewijs. Mocht er onverhoopt iets mis gaan met je zending, kunnen wij jouw zending volgen. 

Het retourneren van bestellingen is in de meeste gevallen kosteloos.

Wanneer je de stappen van ons Retourportaal volgt ontvang je automatisch een verzendlabel met het juiste retouradres. Zodat jij nooit hoeft te zoeken.

Geen probleem, neem in dat geval contact met ons op. Dan regelen wij jouw verzendlabel. 

Dat is afhankelijk van de gekozen retourmethode. Dit staat vermeld in het Retourportaal. Vaak is dit bij een pakketpunt bij jou in de buurt. 

Ja! Je mag je altijd bedenken. De retourmelding verloopt automatisch. Je hoeft niets te doen. 

Retour al verzonden?
Na het verzenden van een retour is het helaas niet meer mogelijk deze te annuleren. 

Per mail laten wij je weten zodra wij de retourzending hebben ontvangen. De terugbetaling vindt meestal binnen één week plaats.

De terugbetaling wordt gemiddeld vijf werkdagen na ontvangst van het retour doorgegeven aan onze betaalprovider. De uiteindelijke terugbetaling hangt af van de betaalmethode:

 • iDEAL / Bancontact: ±3 werkdagen
 • Creditcard / Apple Pay: ±5 werkdagen
 • Overige betaalmethodes: < 10 werkdagen
 • Nog niet betaald? Je betaalverplichting vervalt.

Workshops

De workshops van Cas vinden hoofdzakelijk plaats in de Bakhal, gelegen op Albert Einsteinweg 14 in Roermond. Houd er echter rekening mee dat sommige workshops op andere locaties kunnen worden gehouden, en deze locatiewijzigingen worden altijd vooraf vermeld in onze agenda.

Het is belangrijk om op te merken dat de Bakhal zich op de 1e verdieping bevindt en alleen bereikbaar is via een trap. We adviseren deelnemers hiermee rekening te houden bij het plannen van hun bezoek, en indien nodig vooraf contact met ons op te nemen voor eventuele speciale verzoeken of toegankelijkheidsvereisten. Cas streeft ernaar om de best mogelijke ervaring te bieden en ziet ernaar uit je te verwelkomen in zijn workshops.

De starttijd van jouw workshop kan variëren, afhankelijk van de specifieke workshop die je hebt gekozen. Je kunt de exacte starttijd voor jouw workshop vinden in onze agenda op onze website. Bovendien wordt de starttijd ook vermeld in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen bij het boeken van jouw workshop.

De Bakhal opent haar deuren een halfuur voorafgaand aan de start van een workshop. Mocht je nog vragen hebben over de starttijd of andere details met betrekking tot jouw workshop, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Cas kijkt ernaar uit om jou te verwelkomen en samen met jou te bakken!

De duur van een workshop kan variëren en is niet voor elke workshop hetzelfde. De specifieke duur van elke workshop, inclusief mogelijke variaties, vind je in de agenda op de website of op de pagina’s van de betreffende workshops.

Soms kan een workshop tot ongeveer 45 minuten uitlopen, afhankelijk van de snelheid van de groep en de aard van de activiteiten.

Je kunt jouw auto gemakkelijk parkeren op het terrein van de Bakhal. Er is voldoende parkeergelegenheid, en we verzoeken je vriendelijk om jouw voertuig te parkeren in de daarvoor bestemde plekken op ons terrein. Deze zijn herkenbaar aan de parkeerborden. 

Tijdens de workshop maak je verschillende lekkernijen. Deze producten mag je uiteraard meenemen naar huis. Een boodschappenkrat en/of -tas is handig om je zelfgemaakte baksels in mee te nemen. Voor een bakschort wordt gezorgd. 

Jouw mogelijkheid om jouw workshop te annuleren, hangt af van het moment van annulering en de specifieke voorwaarden van jouw reservering. Hier zijn de annuleringsvoorwaarden die we hanteren:

 1. Binnen 14 dagen na inschrijving: Je kunt kosteloos annuleren, tenzij de workshop binnen 30 dagen na inschrijving plaatsvindt.

 2. Tot 30 dagen voorafgaand aan jouw reservering: Je kunt kosteloos annuleren.

 3. Tot 21 dagen voorafgaand aan jouw reservering: Er wordt 25% van de reserveringswaarde in rekening gebracht, of de reservering kan worden omgezet in een voucher met de oorspronkelijke waarde en een geldigheid van 12 maanden.

 4. Tot 14 dagen voorafgaand aan jouw reservering: Er wordt 50% van de reserveringswaarde in rekening gebracht, of de reservering kan worden omgezet in een voucher met 85% van de oorspronkelijke waarde en een geldigheid van 12 maanden.

 5. Tot 7 dagen voorafgaand aan jouw reservering: Er wordt 50% van de reserveringswaarde in rekening gebracht.

 6. Tot 72 uur voorafgaand aan jouw reservering: Er wordt 75% van de reserveringswaarde in rekening gebracht.

 7. Binnen 48 uur voorafgaand aan jouw reservering: Er wordt 100% van de reserveringswaarde in rekening gebracht.

Houd er rekening mee dat deze annuleringsvoorwaarden bedoeld zijn om de planning en logistiek van onze workshops soepel te laten verlopen. Als je overweegt om uw workshop te annuleren, raden we je aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen, zodat we je verder kunnen assisteren volgens de van toepassing zijnde voorwaarden.

Natuurlijk, jouw allergieën zijn belangrijk voor Cas, en Cas wil graag dat je kunt deelnemen aan zijn workshops. In sommige gevallen kan Cas de workshop aanpassen om rekening te houden met jouw allergieën. Hiervoor is het echter verplicht om minimaal vier weken voorafgaand aan de workshop contact met ons op te nemen.

Op deze manier heeft Cas voldoende tijd om de nodige aanpassingen te plannen en ervoor te zorgen dat jouw deelname veilig en plezierig is.

Mijn account & Voorwaarden

Nieuwe klant? Welkom bij Cas Wolters. Je kunt direct beginnen met bestellen. Tijdens het afrekenen wordt er automatisch een account voor je aangemaakt. Nog geen artikel op het oog? Ga dan naar Mijn Account en klik op registeren om een account aan te maken.

Dat kan gebeuren! Het is altijd mogelijk een nieuw wachtwoord aan te vragen. Vul het e-mailadres in waarmee het account staat geregistreerd. Wij sturen jou vervolgens de herstelinstructie op per mail.

Heb je een nieuw adres of naam. Al je persoonlijke gegevens kun je aanpassen in je account.

Deze kun je hier gemakkelijk vinden. Of in je account onder het menu ‘Bestellingen’.

We sturen de factuur altijd per mail. Maar je kunt de facturen ook vinden in jouw account. Daar kun je ze gemakkelijk raadplegen en printen wanneer je wilt.