Met Cas naar Parijs

Ontdek de oorsprong van pâtisserie

Video afspelen over Cas in Parijs

Pâtisserie reis naar Parijs

Vertekdatum: 21 april 2025

Reisdata: maandag 21 april t/m zaterdag 26 april 2025

Per trein naar Paris Gare du Nord

Opstappen is mogelijk vanaf Amsterdam CS of Rotterdam CS.

Verblijf 5 nachten in hartje Parijs

Je slaapt in het sterren hotel Hôtel France d'Antin

Maximaal 16 personen

Je reist in een gezelschap van maximaal 16 personen.

v.a. 1850 euro p.p.

Het is mogelijk de reissom in termijnen te voldoen.

Jouw reis naar Parijs!

Jouw reis

Beleef met ons een onvergetelijke reis naar het culinaire hart en de culturele pracht van Parijs! Ben je klaar om de geheimen van de Franse keuken te ontdekken en jezelf onder te dompelen in de betoverende sfeer van deze iconische stad? Dan is deze reis precies wat je zoekt!

Vanaf het moment dat je aan boord stapt van de Eurostar, begint jouw avontuur. Vertrek vanuit Amsterdam Centraal of Rotterdam Centraal en laat de rest aan ons over terwijl de trein je naar de romantische stad van de liefde brengt.

Bij aankomst in Parijs checken we in bij ons hotel en duiken we meteen in een uur durende les over de Franse etiquette. Leer de belangrijkste woorden, tafelmanieren en beleefdheidsregels. Wist je bijvoorbeeld dat volgens de Franse etiquette het niet gebruikelijk is om direct plaats te nemen aan tafel voor een diner? Je wacht geduldig tot je een plaats krijgt toegewezen.

We verzamelen op de eerste dag in de lobby en gaan naar een ontbijtplek waar lokale Parijzenaren al generaties lang samenkomen. Geniet van de beste chocolademelk en MontBlanc-taart die Parijs te bieden heeft, geserveerd met elegantie en geweldige gastvrijheid. Na het ontbijt gaan we op pad, maken we een wandeling langs drie patisserieën en deelt onze gids graag historische weetjes over de stad.

Op dag twee verkennen we een ander deel van de stad via een wandeling langs verschillende patisserieën. Na de lunch bij Cedric Grolet is er tijd om te winkelen bij Lafayette of Parijs te bekijken vanaf een dakterras. ‘s Avonds is er de mogelijkheid om onder begeleiding de Eiffeltoren te bezoeken.

Dag drie is een rustdag waarop je de stad op eigen gelegenheid kunt verkennen, souvenirs kunt kopen of gewoon kunt ontspannen. We sluiten de dag gezamenlijk af met een diner op de Seine.

Op dag vier beginnen we met een ontbijt in een klassieke Parijse bistro, waarna we in twee groepen opsplitsen voor een bakworkshop en een wandeling door Montmartre. Na de lunch wisselen we van activiteit en ontmoeten we elkaar weer in het hotel.

Op dag vijf keren we terug naar huis, hopelijk gevuld met extra kilo’s, wijsheid en herinneringen die een leven lang meegaan. Mis deze unieke kans niet om Parijs te ervaren als nooit tevoren. Boek nu en laat je betoveren door de magie van deze prachtige stad!

Maandag
Treinreis naar Parijs
Masterclass Frans
Dinsdag
Ontbijt bij Angelia's
Pâtisserie wandeling
Woensdag
Ontbijt in het hotel
Pâtisserie wandeling
Lunchen bij Cedric Grolet
Bezoek Eiffeltoren (optioneel)
Donderdag
Rustdag (vrije tijd)
Diner op de Seine
Vrijdag
Ontbijt bij Café Blanc (optioneel)
Pâtisserie workshop
Wandeling door Montmartre
Zaterdag
Treinreis naar Nederland
Amsterdam of Rotterdam
Vorige slide
Volgende slide

Wat is allemaal inclusief?

2e klas treintickets naar Parijs

Je reist samen met Cas en zijn team 2e klas vanaf Amsterdam of Rotterdam met de Eurostar naar Parijs Gare du Nord.

Verblijf in Hôtel France d'Antin

Je verblijft in het vier sterren-hotel France d'Antin in hartje Parijs.
Het verblijf is inclusief ontbijt.

3 gangen diner op de Seine

Beleef samen met de groep Parijs vanaf het water terwijl je geniet van een drie gangen diner aan boord.

Pâtisserie workshop

Natuurlijk ga je tijdens je reis ook zelf aan de slag tijdens een workshop van drie uur bij Studio Pâtisserie.

Ontbijt bij Angelina's

Een bezoek aan deze pâtisserie mag niet ontbreken tijdens je reis naar Parijs. Alleen al de ambiance is een ware ervaring. Ontbijten met fluwelen handschoenen aan.

Lunchen bij Cederic Grolet

Hij behoort tot de meest bekende banketbakkers van de stad. Tijdens de reis zullen we samen lunchen in een van zijn vestigingen in Parijs.

3 culinaire wandelingen met smakelijke verrassingen

Tijdens de reis maken we drie wandelingen langs verschillende patisserieën. Bij elke zaak zullen je smaakpapillen opnieuw verrast worden en zal Cas je verwennen met iets lekkers.

Masterclass Frans

Maak op dag 1 kennis met de Franse gebruiken en leer enkele woorden van de prachtige Franse taal.

Waar moet ik zelf aan denken?

Verzekeringen

Bij de reis zit geen reis- en annuleringsverzekering inbegrepen. Wij raden aan zelf een verzekering af te sluiten.

Openbaar vervoer

Het gebruik van openbaar vervoer of een fiets is voor eigen rekening. We raden je aan om vooraf de app Lime te downloaden. Je kunt deze vinden via deze link.

Eten & drinken

Voor de lunch en het diner reserveren wij een restaurant, maar deelname is optioneel. Je kunt er ook voor kiezen om zelf ergens te eten. De kosten kun je achteraf per pin voldoen. Het ontbijt, diner op de Seine en de lunch bij Cederic Grolet zijn inbegrepen bij de reis.

Entree Eiffeltoren

Op dag 2 heb je de mogelijkheid om de Eiffeltoren te bezoeken en te beklimmen. De optionele toevoeging aan jouw ervaring is niet inbegrepen. De verwachte kosten zijn € 29,50 per persoon voor toegang tot de top van de toren.

Jouw begeleiding en verblijf

Cas Wolters

Reisleider

Lars Boxelaar

Reisbegeleiding & Penningmeester

Emma de Esch

Reisbegeleiding & Tolkencoördinatie

Georgia van der Gen

Reisbegeleiding & Vertrouwenspersoon

Gelegen in het hart van de hoofdstad van Frankrijk, in een rustige straat, is Hotel France d’Antin Opéra ideaal gepositioneerd voor onze reis. Je zult de gezellige en typisch Parijse inrichting waarderen. Het hotel wordt al twee generaties lang gerund door dezelfde familie, en zij behouden een elegante sfeer waarin de kunst van gastvrijheid en service een belangrijke rol speelt. Een prachtige plek en een geweldige locatie voor een uniek verblijf in de stad van de patisserie!

Foto’s: Hôtel France d’Antin

Hotel France d'Antin

Maximaal 2 personen per kamer

We stellen een kamerindeling op rekening houdend met jouw voorkeuren. Als je alleen reist, kun je tegen een toeslag (+ € 300,-) een privékamer boeken.

Inclusief ontbijt

Elke ochtend wordt er ontbijt geserveerd in het hotel. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om elders te ontbijten. Dit is niet inbegrepen bij de reissom, met uitzondering van het ontbijt bij Angelia's, dat bij de prijs is inbegrepen.

Eigen badkamer

Iedere kamer in het hotel beschikt over een eigen badkamer met toilet, bad en/of douche.

Hartje Parijs!

Het hotel bevindt zich in het hart van Parijs, op loopafstand van het beroemde Louvre Museum.

Cas in Parijs

Inschrijven?

Ben je er klaar voor om samen met Cas en zijn team de wereld van de Franse patisserie in hartje Parijs te ontdekken? Meld je dan vandaag nog aan! Er is maar beperkte ruimte beschikbaar, dus vol is vol. Door het aanmeldformulier in te vullen, laat je weten dat je interesse hebt in deze reis. Zodra we jouw aanbetaling van € 250,- hebben ontvangen, is je aanmelding definitief en kun je met ons mee op reis naar Parijs in april 2025!