Cas' Pop-up store

Je denkt er misschien nog niet aan: oliebollen en appelbeignets. Maar Cas is deze zomer al druk bezig met de voorbereidingen voor de Oliebollen Drive-in op 30 & 31 december. Op maandag 29 en dinsdag 30 juli warmt hij de olie voor de eerste keer op om nieuwe recepten en processen te testen.

Heb jij zin in een lekkere appelbeignet van Cas? Reserveer en bestel dan hieronder. Je kunt je bestelling op maandagmiddag en dinsdag afhalen. Alle informatie vind je op deze pagina.

Extra leuk: als je tijdens deze testdagen bestelt, krijg je voorrang en korting bij het bestellen voor de Oliebollen Drive-in in december. Mis deze kans niet en proef als eerste de heerlijke appelbeignets!

Stap 1: Kies je afhaalmoment

Stap 2: Stel je bestelling samen

Bestellijst
Voeg de gewensten producten toe aan je bestellijst. Producten verwijderen kan in de laatste stap.
Wanneer de knop "Toevoegen" grijs is, betekent dit dat het product is uitverkocht. Als het aantal niet kan worden verhoogd, is het niet meer beschikbaar in de voorverkoop. Ter plekke bestellen is mogelijk zolang de voorraad strekt.
Filters Sort results
Reset Apply
Product
Prijs p/s
Aantal
Toevoegen
Vijf beignets gevuld met appel en amandelspijs.
 6,50 9,75
Max: 41
Min: 1
Step: 1
Één beignet gevuld met appel en amandelspijs..
 1,40 1,95
Max: 94
Min: 1
Step: 1
Saucijzenbroodje
Gevuld met runder- en varkensgehakt.
 7,00 7,60
Max: 20
Min: 1
Step: 1

Stap 3: Controleer en betaal

Is jouw bestelling compleet? Voltooi de betaling om de bestelling te bevestigen. Tijdens het afrekenen kun je een afhaalmoment kiezen. 

Openingstijden

Tijdens onze openingstijden is het mogelijk jouw bestelling af te halen of alsnog een bestelling te plaatsen bij een van onze medewerkers. Zolang de voorraad strekt!

maandag 29 juli 202415.00 – 19.00
dinsdag 30 juli 202410.00 – 17.00

Contact

Oliebollenlaan

Betaalmogelijkheden

Logo's betaaloplossingen

Veelgestelde vragen

Bestellen

Wanneer je vooraf besteld worden deze producten voor jouw gereserveerd. Het is helaas niet mogelijk om telefonisch of per mail een bestelling te plaatsen. 

Vooraf bestellen kan tot zondag 28 juli 2024 tot 12.00.

Je kunt hier vooraf bestellen, of je komt langs in onze Drive-in en geeft je bestelling door aan een van onze medewerkers. 

Dit is zeker mogelijk, maar op = op! Wij verkopen zolang de voorraad strekt. Geef je bestelling door aan een van onze medewerkers. 

Tot 28 juli 12.00 kun je nog een online bestelling plaatsen. Daarna is het enkel mogelijk om bijbestellen tijdens het afhalen. Jouw bestellingen worden dan samengevoegd. 

Zolang de voorraad sterkt.

Betalen

U kunt vooraf betalen in de webshop via iDeal of een van de andere betaalmogelijkheden.

U kunt vooruitbetalen via: iDeal, CreditCard, Bancontact & ApplePay.

In onze Drive-in kunt u contant betalen en pinnen. Wij accepteren: V-pay, Maestro, MasterCard, Visa, American Express, ApplePay & GooglePay.

Betaal zoveel mogelijk contactloos bij voorkeur vooruit of via PIN. 

Afhalen

Dat kan op maandag 29 juli tussen 15.00 en 19.00 uur of op dinsdag  31 december tussen 10.00 en 17.00 uur. 

Let op: Je kunt jouw bestelling enkel afhalen op het door jouw gekozen tijdstip! Je kunt het tijdstip niet wijzigen. Jouw tijdstip is slechts een indicatie.

Dat kan via onze Pop-up store gelegen aan de Heinsbergerweg 11, 6061 AG in Posterholt. 

Onze medewerkers zullen vragen naar jouw QR-code die je hebt gekregen in de bevestigingsmail. Deze hoef je niet uit te printen. Als je deze kunt tonen op jouw telefoon is dit voldoende. 

Geen mail ontvangen? Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op via webshop@caswolters.com 

Ja dat kan! Mits deze persoon over de juiste QR-code beschikt.