Demonstraties

Beleef Cas bij jou op locatie!

Cas tijdens een demonstratie

Een demonstratie of masterclass boeken?

Een (bak)demonstratie of masterclass van Cas is precies wat je nodig hebt om jouw bedrijfsfeest, open dag of enig ander soort feest op smaak te brengen. Met aanstekelijk enthousiasme laat Cas zien hoe je de mooiste gebakjes bereidt.

Een ‘live baking’-sessie of een masterclass boek je altijd in overleg met Cas, om tot een op maat gemaakte invulling van je dag te komen. Wie zijn de gasten, waar gaat het plaatsvinden en wat zijn je wensen? Samen maken we er een heerlijke dag van!

Live Baking

Als je genoten hebt van Cas’ verschijning in Heel Holland Bakt, dan is een ‘live baking’-sessie echt de kers op de taart voor jouw promotie, evenement of feest. Cas geeft op jouw locatie een supertoffe demonstratie van zijn bakkunsten. Als je dat gezien, geroken en geproefd hebt, zul je zelf staan te popelen om de keuken in te duiken!

Masterclass

Heb je al wat ervaring met bakken, maar wil je graag net dat stapje verder gaan? Wil je het hoe en waarom achter een recept begrijpen en je bakskills verbeteren? Boek dan een masterclass van Cas. Hij leert je waarom bakkers liever fijne suiker gebruiken in plaats van kristalsuiker. Waarom je koekjesdeeg niet te lang mag kneden, maar brooddeeg juist wel. Tijdens een masterclass laat Cas met tekst en uitleg zien hoe de vork in de taart steekt. Liever zelf met de handen in het deeg? Boek dan een workshop!