Tartelettes

Praktisch

Locatie

Albert Einsteinweg 14, 6045 GX Roermond

Duur workshops

± 180 minuten excl. pauze

Pauze

± 30 minuten

Deelnemers

Maximaal 16 personen

Advies leeftijd

Vanaf 16 jaar

Dit ga je maken

Tartelettes met fruit, chocolademousse, peer en banketbakkersroom

Inschrijving

€ 69,- per persoon

Voor groepen vanaf 12 personen worden andere prijzen gehanteerd. Workshop op maat is al mogelijk vanaf 10 personen.

Workshop: Tartelettes

In deze workshop leer je alles over het maken van deze heerlijke kleine Franse taartjes. Tartelettes zijn kleine gebakjes met een knapperige bodem en diverse soorten vullingen. Tijdens de workshop leer je hoe je de perfecte bodem maakt en welke ingrediënten en technieken nodig zijn om de vullingen te bereiden. Cas geeft je tips welke soorten vullingen je kunt maken, variërend van fruit tot chocolade.

Cas loodst je stap voor stap door het proces van het maken van tartelettes. We beginnen met het maken van het deeg. Vervolgens gaan we verder met het maken van de vulling. Nadat we de bodem en vulling hebben gemaakt, zullen we de tartelettes samenstellen en decoreren.

Uiteraard zal Cas tijdens de workshop ook de nodige tips en tricks delen voor het maken van de perfecte tartelettes. Na afloop van de workshop krijg je de kans om je eigen tartelettes te proeven en mee naar huis te nemen, zodat je ze thuis nog eens kunt maken en genieten van deze heerlijke Franse lekkernij.

Of je nu een ervaren bakker bent of nog nooit eerder tartelettes hebt gemaakt, deze workshop is geschikt voor iedereen. Schrijf je snel in en ontdek de geheimen van het maken van deze kleine, maar overheerlijke taartjes!

Veelgestelde vragen

Wat leuk dat je overweegt om een workshop te volgen bij Cas Wolters. Klik op een workshop voor meer informatie en om jouw plek te reserveren. Je reservering is pas na betaling definitief!

Wil je graag meedoen aan een specifieke workshop, maar is deze vol? We zetten je met liefde op de wachtlijst! Zodra er een plekje vrijkomt, nemen we contact met je op. Je kunt dan op dat moment kiezen of je nog wil deelnemen en zit nergens aan vast. 

De workshops van Cas kunnen zowel in de Bakhal, ter plaatse als online worden georganiseerd. Geen gepaste workshop in Cas’ agenda? Boek er lekker zelf een! Zo’n workshop is natuurlijk een perfect uitje voor jouw bedrijf, vereniging of vriendengroep. Neem even contact op!

Cas’ Bakhal ligt aan de Albert Einsteinweg 14 in Roermond.

Kom je met de auto? Geen probleem, er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Liever met het openbaar vervoer? Vanaf station Roermond is het ook mogelijk lijnbus 62 of 63 te nemen. Je kunt uitstappen bij Delfstoffenweg. Vanaf de bushalte is het ± 950 meter lopen. 

Let op: de workshops vinden plaats op de eerste verdieping en is allen bereikbaar met de trap.

De workshops van Cas kunnen zowel in de Bakhal, ter plaatse als online worden georganiseerd. Geen gepaste workshop in Cas’ agenda? Boek er lekker zelf een! Zo’n workshop is natuurlijk een perfect uitje voor jouw bedrijf, vereniging of vriendengroep. Neem even contact op!

Vaak kan er rekening gehouden worden met allergie- of dieetwensen. Stuur vooraf even een mail naar webshop@caswolters.com. Dan kijken we samen naar de opties. 

Agenda: Tartelettes

zo04feb14:00zo17:30UITVERKOCHT!Tartelettesom eindeloos te variëren14:00 - 17:30 De Bakhal, Albert Einsteinweg 14, 6045 GX RoermondCategoriePatisserie

Workshop vol? Schrijf je hier in voor de wachtlijst.
Let op: De Bakhal bevindt zich op de eerste etage en is enkel per trap bereikbaar.

Misschien ook leuk!

Charlotte Russe

Charlotte Russe

De Charlotte Russe is een klassiek Frans dessert dat een prachtige combinatie van lagen cake, bavarois en fruit biedt. Het lint om de taart maakt het tot een echt cadeautje!

Bekijk workshop »
Roze macarons

Macarons

Een macaron is een zoete en luchtige traktatie. Het bestaat uit twee ronde koekjes gemaakt van amandelmeel, suiker en eiwitten, die aan elkaar worden gehouden door een zachte vulling, zoals botercrème, ganache of jam. De koekjes hebben vaak felle kleuren en kunnen worden gemaakt in verschillende smaken, waaronder vanille, chocolade, aardbei en pistache. Macarons zijn populair over de hele wereld en worden vaak geassocieerd met luxe en verfijning.

Bekijk workshop »
Unicorn cupcake

Kinderen

Ontdek samen met je kind de wereld van zoete lekkernijen! Leer bakken, versieren en geniet van je eigen creaties. Deze workshops zijn met zorg samengesteld voor kinderen die samen willen bakken met hun vader, moeder, opa, oma of ander familielid of kennis. Ouders kunnen hun kinderen helpen en samenwerken om de lekkerste creaties te maken. De workshop is niet alleen leuk, maar ook leerzaam.

Bekijk workshop »