Bakclub

Praktisch

Locatie

Albert Einsteinweg 14, 6045 GX Roermond

Duur workshops

5 x ± 180 minuten excl. pauze

Pauze

± 20 minuten

Deelnemers

Maximaal 8 personen

Advies leeftijd

Vanaf 18 jaar

Inschrijving

v.a. € 720,- per persoon

Extra's

- Gepersonaliseerd bakschort
- 10% korting op reguliere workshops
- Toegang tot premium recepten
- Klapper met lesmateriaal en recepten
- Alleen aan een werkbank
- 20% korting op geselecteerde KitchenAid's
- 500 punten bij inschrijving

Cursus: Cas' Bakclub

In de bakclub van Cas staat goed gebak en leren centraal! We hebben een prachtig programma opgezet waarbij de basis van de patisserie langskomt. Je werkt in een vaste groep en alleen aan een werktafel in plaats van twee. Er zijn 5 bijeenkomsten van ongeveer 3 uur, inclusief koffie, thee, ingrediënten en recepten. 

Cas’ Bakclub is meerdaagse bakcursus met uitgebreide en praktijkgerichte lessen die je de vaardigheden leert om thuis de lekkerste bakcreaties te maken. Tijdens De Bakclub leer je de basisprincipes van het bakken, zoals het maken van deeg, het bereiden van verschillende soorten beslag en het toepassen van verschillende technieken.

De Bakclub is opgedeeld in meerdere dagen, waarbij je in elke lesdag verschillende aspecten van het bakken leert en oefent. Zo begin je vaak met de basis, zoals het maken van een goed deeg. Vervolgens ga je aan de slag met het bakken van verschillende soorten brood, gebak en taarten.

Een goede bakcursus geeft je ook veel praktische tips en trucs, zoals hoe je het beste kunt omgaan met verschillende ingrediënten, welke materialen je het beste kunt gebruiken en hoe je ervoor zorgt dat je baksel goed rijst en mooi bruin wordt. Cas geeft al zijn bakgeheimen prijs zodat jij thuis met succes aan de slag kunt.

Tijdens de cursus krijg je ook de gelegenheid om vragen te stellen aan Cas en medecursisten, zodat je je kennis kunt verdiepen en specifieke vragen kunt stellen over jouw eigen bakproces.

Aan het einde van de cursus heb je niet alleen veel geleerd over het bakken, maar ook een schat aan recepten, kennis en ervaring opgedaan die je in de toekomst kunt toepassen om de meest smakelijke bakcreaties te maken.

Veelgestelde vragen

Wat leuk dat je overweegt om een workshop te volgen bij Cas Wolters. Klik op een workshop voor meer informatie en om jouw plek te reserveren. Je reservering is pas na betaling definitief!

Wil je graag meedoen aan een specifieke workshop, maar is deze vol? We zetten je met liefde op de wachtlijst! Zodra er een plekje vrijkomt, nemen we contact met je op. Je kunt dan op dat moment kiezen of je nog wil deelnemen en zit nergens aan vast. 

De workshops van Cas kunnen zowel in de Bakhal, ter plaatse als online worden georganiseerd. Geen gepaste workshop in Cas’ agenda? Boek er lekker zelf een! Zo’n workshop is natuurlijk een perfect uitje voor jouw bedrijf, vereniging of vriendengroep. Neem even contact op!

Cas’ Bakhal ligt aan de Albert Einsteinweg 14 in Roermond.

Kom je met de auto? Geen probleem, er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Liever met het openbaar vervoer? Vanaf station Roermond is het ook mogelijk lijnbus 62 of 63 te nemen. Je kunt uitstappen bij Delfstoffenweg. Vanaf de bushalte is het ± 950 meter lopen. 

Let op: de workshops vinden plaats op de eerste verdieping en is allen bereikbaar met de trap.

De workshops van Cas kunnen zowel in de Bakhal, ter plaatse als online worden georganiseerd. Geen gepaste workshop in Cas’ agenda? Boek er lekker zelf een! Zo’n workshop is natuurlijk een perfect uitje voor jouw bedrijf, vereniging of vriendengroep. Neem even contact op!

Vaak kan er rekening gehouden worden met allergie- of dieetwensen. Stuur vooraf even een mail naar webshop@caswolters.com. Dan kijken we samen naar de opties. 

Agenda: Bakclub

Helaas deze workshop staat op dit moment niet gepland.

Workshop vol? Schrijf je hier in voor de wachtlijst.
Let op: De Bakhal bevindt zich op de eerste etage en is enkel per trap bereikbaar.

Misschien ook leuk!

Macarontaart

Kerstmis

Wil jij eens iets anders dan chocolademousse en crème brulee tijdens de feestdagen? Deze feestelijke bakworkshop is speciaal ontworpen om jou in de kerstsfeer te brengen! Leer hoe je heerlijke lekkernijen kunt maken, perfect voor de feestdagen, zoals aardbeien tiramisu, traditionele financiers en een feestelijke macarontaart in de vorm van een kerstboom. Of je nu een beginnende of een ervaren bakker bent, Cas zal je begeleiden bij elke stap van het proces. Maak van deze kerst een onvergetelijke ervaring met heerlijke zelfgemaakte traktaties. Wedden dat alles op komt tijdens de feestdagen?

Bekijk workshop »
Gevulde koeken

Gevulde koeken

Gevulde koeken zijn een geliefd Nederlandse koek. Het belangrijkste kenmerk van gevulde koeken is de vulling van amandelspijs, een zoete en smeuïge substantie gemaakt van gemalen amandelen, suiker, en ei. Dit wordt omhuld door een knapperige amandeldeegkorst

Bekijk workshop »
Roze macarons

Macarons

Een macaron is een zoete en luchtige traktatie. Het bestaat uit twee ronde koekjes gemaakt van amandelmeel, suiker en eiwitten, die aan elkaar worden gehouden door een zachte vulling, zoals botercrème, ganache of jam. De koekjes hebben vaak felle kleuren en kunnen worden gemaakt in verschillende smaken, waaronder vanille, chocolade, aardbei en pistache. Macarons zijn populair over de hele wereld en worden vaak geassocieerd met luxe en verfijning.

Bekijk workshop »