Kerstmis

Praktisch

Locatie

Albert Einsteinweg 14, 6045 GX Roermond

Duur workshops

± 270 minuten excl. pauze

Pauze

± 45 minuten incl. luxe lunch

Deelnemers

Maximaal 16 personen

Advies leeftijd

Vanaf 18 jaar

Dit ga je maken

Aardbeien tiramisu, macarontaart, financiers en mini tulbandjes

Inschrijving

€ 127,50 per persoon

Voor groepen vanaf 12 personen worden andere prijzen gehanteerd. Workshop op maat is al mogelijk vanaf 10 personen.

Workshop: Kerstmis

Maak jouw Kerst compleet en maak eens iets anders dan chocolademousse en crème brulee tijdens de feestdagen? Deze feestelijke bakworkshop is speciaal ontworpen om jou in de kerstsfeer te brengen! Leer hoe je heerlijke lekkernijen kunt maken, perfect voor de feestdagen, zoals aardbeien tiramisu, traditionele financiers en een feestelijke macarontaart in de vorm van een kerstboom. Of je nu een beginnende of een ervaren bakker bent, Cas zal je begeleiden bij elke stap van het proces. Maak van deze kerst een onvergetelijke ervaring met heerlijke zelfgemaakte traktaties. Wedden dat alles op komt tijdens de feestdagen?

De workshop vindt plaats in Cas’ bakhal. Tijdens de bakworkshop gaat Cas uitgebreid in op grondstoffen en basistechnieken. Daarbij is er ook aandacht voor het waarom van bepaalde werkwijzen, de kwaliteit van grondstoffen en handige (huis-tuin-en-keuken) apparatuur van KitchenAid voor het beste resultaat.

Tijdens de pauze kun je genieten van een heerlijke lunch met vers belegde broodjes en zelfgemaakte soep. Heb je een allergie? Geef dit dan door tijdens je aanmelding, dan kijken we graag naar de mogelijkheden.

Geen ervaring vereist – deze workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Kom gewoon met een open geest, een zoete tand en misschien zelfs een vriend of familielid om te delen in de ervaring. 

Veelgestelde vragen

Wat leuk dat je overweegt om een workshop te volgen bij Cas Wolters. Klik op een workshop voor meer informatie en om jouw plek te reserveren. Je reservering is pas na betaling definitief!

Wil je graag meedoen aan een specifieke workshop, maar is deze vol? We zetten je met liefde op de wachtlijst! Zodra er een plekje vrijkomt, nemen we contact met je op. Je kunt dan op dat moment kiezen of je nog wil deelnemen en zit nergens aan vast. 

De workshops van Cas kunnen zowel in de Bakhal, ter plaatse als online worden georganiseerd. Geen gepaste workshop in Cas’ agenda? Boek er lekker zelf een! Zo’n workshop is natuurlijk een perfect uitje voor jouw bedrijf, vereniging of vriendengroep. Neem even contact op!

Cas’ Bakhal ligt aan de Albert Einsteinweg 14 in Roermond.

Kom je met de auto? Geen probleem, er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Liever met het openbaar vervoer? Vanaf station Roermond is het ook mogelijk lijnbus 62 of 63 te nemen. Je kunt uitstappen bij Delfstoffenweg. Vanaf de bushalte is het ± 950 meter lopen. 

Let op: de workshops vinden plaats op de eerste verdieping en is allen bereikbaar met de trap.

De workshops van Cas kunnen zowel in de Bakhal, ter plaatse als online worden georganiseerd. Geen gepaste workshop in Cas’ agenda? Boek er lekker zelf een! Zo’n workshop is natuurlijk een perfect uitje voor jouw bedrijf, vereniging of vriendengroep. Neem even contact op!

Vaak kan er rekening gehouden worden met allergie- of dieetwensen. Stuur vooraf even een mail naar webshop@caswolters.com. Dan kijken we samen naar de opties. 

Agenda: Kerstmis

za16dec11:00za16:00UITVERKOCHT!All I want for ChristmasFeestelijke traktatie11:00 - 16:00 De Bakhal, Albert Einsteinweg 14, 6045 GX RoermondCategorieKlassiek,Patisserie

zo17dec11:00zo16:00UITVERKOCHT!All I want for ChristmasFeestelijke traktatie 11:00 - 16:00 De Bakhal, Albert Einsteinweg 14, 6045 GX RoermondCategorieKlassiek,Patisserie

za23dec11:00za16:00UITVERKOCHT!All I want for ChristmasFeestelijke traktatie11:00 - 16:00 De Bakhal, Albert Einsteinweg 14, 6045 GX RoermondCategorieKlassiek,Patisserie

za21dec11:00za16:00All I want for ChristmasFeestelijke traktatie11:00 - 16:00 De Bakhal, Albert Einsteinweg 14, 6045 GX RoermondCategorieKlassiek,Patisserie

Workshop vol? Schrijf je hier in voor de wachtlijst.
Let op: De Bakhal bevindt zich op de eerste etage en is enkel per trap bereikbaar.

Misschien ook leuk!

Fraisier

Fraisier

De Fraisier is een klassiek Frans dessert dat teruggaat tot de 17e eeuw. Het woord “Fraisier” is afgeleid van het Franse woord “fraise,” wat aardbei betekent. Dit dessert staat bekend om zijn elegantie en is populair bij feestelijke gelegenheden en in patisseriezaken in Frankrijk en daarbuiten.

Bekijk workshop »
Limburgse vlaai

Limburgse vlaaien

Tijdens deze workshop maak je kennis met de traditie en ambacht van het maken van de beroemde Limburgse vlaai. De Limburgse vlaai is een typisch streekproduct dat al eeuwenlang wordt gemaakt in de regio. Het deeg van de vlaai is dun en knapperig en de vulling kan variëren van fruit tot rijst of pudding.

Bekijk workshop »
Tartelettes met aardbeien

Tartelettes

In deze workshop leer je alles over het maken van deze heerlijke kleine Franse taartjes. Tartelettes zijn kleine gebakjes met een knapperige bodem en diverse soorten vullingen. Tijdens de workshop leer je hoe je de perfecte bodem maakt en welke ingrediënten en technieken nodig zijn om de vullingen te bereiden. Cas geeft je tips welke soorten vullingen je kunt maken, variërend van fruit tot chocolade.

Bekijk workshop »