Lemon Pie

Praktisch

Locatie

Albert Einsteinweg 14, 6045 GX Roermond

Duur workshops

± 120 minuten excl. pauze

Pauze

± 15 minuten

Deelnemers

Maximaal 16 personen

Advies leeftijd

Vanaf 16 jaar

Dit ga je maken

Sloffendeeg, Lemoncurd en Italiaansschuim

Inschrijving

€ 47,50 per persoon

Voor groepen vanaf 12 personen worden andere prijzen gehanteerd. Workshop op maat is al mogelijk vanaf 10 personen.

Workshop: Lemon Pie

Lemon Pie is een klassieke taart die gemaakt wordt van een knapperige bodem en een vulling van romige citroencrème. Het is een perfecte combinatie van zoet en zuur en zorgt voor een verfrissende smaakbeleving.

Tijdens de workshop zal Cas je stap voor stap het proces van het maken van een Lemon Pie laten zien. We starten met de lemon curd en vervolgens de maken we de bodem. Nadat we de bodem en de vulling hebben gemaakt, zullen we de taart samenstellen en decoreren. We bespreken welke decoraties geschikt zijn voor een Lemon Pie en hoe je de taart het beste kunt serveren.

Uiteraard zal Cas tijdens de workshop ook de nodige tips en tricks delen voor het maken van de perfecte Italiaansschuim. Na afloop van de workshop krijg je de kans om je eigen taart te proeven en mee naar huis te nemen, zodat je hem thuis nog eens kunt maken en genieten van dit heerlijke gebak.

Of je nu een ervaren bakker bent of nog nooit eerder een Lemon Pie hebt gemaakt, deze workshop is geschikt voor iedereen die van lekker eten en bakken houdt.

Veelgestelde vragen

Wat leuk dat je overweegt om een workshop te volgen bij Cas Wolters. Klik op een workshop voor meer informatie en om jouw plek te reserveren. Je reservering is pas na betaling definitief!

Wil je graag meedoen aan een specifieke workshop, maar is deze vol? We zetten je met liefde op de wachtlijst! Zodra er een plekje vrijkomt, nemen we contact met je op. Je kunt dan op dat moment kiezen of je nog wil deelnemen en zit nergens aan vast. 

De workshops van Cas kunnen zowel in de Bakhal, ter plaatse als online worden georganiseerd. Geen gepaste workshop in Cas’ agenda? Boek er lekker zelf een! Zo’n workshop is natuurlijk een perfect uitje voor jouw bedrijf, vereniging of vriendengroep. Neem even contact op!

Cas’ Bakhal ligt aan de Albert Einsteinweg 14 in Roermond.

Kom je met de auto? Geen probleem, er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Liever met het openbaar vervoer? Vanaf station Roermond is het ook mogelijk lijnbus 62 of 63 te nemen. Je kunt uitstappen bij Delfstoffenweg. Vanaf de bushalte is het ± 950 meter lopen. 

Let op: de workshops vinden plaats op de eerste verdieping en is allen bereikbaar met de trap.

De workshops van Cas kunnen zowel in de Bakhal, ter plaatse als online worden georganiseerd. Geen gepaste workshop in Cas’ agenda? Boek er lekker zelf een! Zo’n workshop is natuurlijk een perfect uitje voor jouw bedrijf, vereniging of vriendengroep. Neem even contact op!

Vaak kan er rekening gehouden worden met allergie- of dieetwensen. Stuur vooraf even een mail naar webshop@caswolters.com. Dan kijken we samen naar de opties. 

Agenda: Lemon Pie

zo03mrt10:00zo12:00Lemon Piemet zelfgemaakte curd10:00 - 12:00 De Bakhal, Albert Einsteinweg 14, 6045 GX RoermondCategoriePatisserie

zo03mrt14:00zo16:00Lemon Piemet zelfgemaakte curd14:00 - 16:00 De Bakhal, Albert Einsteinweg 14, 6045 GX RoermondCategoriePatisserie

wo20mrt09:00wo11:00Lemon Piemet zelfgemaakte curd09:00 - 11:00 De Bakhal, Albert Einsteinweg 14, 6045 GX RoermondCategoriePatisserie

za06apr14:00za16:00Lemon Piemet zelfgemaakte curd14:00 - 16:00 De Bakhal, Albert Einsteinweg 14, 6045 GX RoermondCategoriePatisserie

Workshop vol? Schrijf je hier in voor de wachtlijst.
Let op: De Bakhal bevindt zich op de eerste etage en is enkel per trap bereikbaar.

Misschien ook leuk!

Macarontaart

Kerstmis

Wil jij eens iets anders dan chocolademousse en crème brulee tijdens de feestdagen? Deze feestelijke bakworkshop is speciaal ontworpen om jou in de kerstsfeer te brengen! Leer hoe je heerlijke lekkernijen kunt maken, perfect voor de feestdagen, zoals aardbeien tiramisu, traditionele financiers en een feestelijke macarontaart in de vorm van een kerstboom. Of je nu een beginnende of een ervaren bakker bent, Cas zal je begeleiden bij elke stap van het proces. Maak van deze kerst een onvergetelijke ervaring met heerlijke zelfgemaakte traktaties. Wedden dat alles op komt tijdens de feestdagen?

Bekijk workshop »
Limburgse vlaai

Limburgse vlaaien

Tijdens deze workshop maak je kennis met de traditie en ambacht van het maken van de beroemde Limburgse vlaai. De Limburgse vlaai is een typisch streekproduct dat al eeuwenlang wordt gemaakt in de regio. Het deeg van de vlaai is dun en knapperig en de vulling kan variëren van fruit tot rijst of pudding.

Bekijk workshop »
Charlotte Russe

Charlotte Russe

De Charlotte Russe is een klassiek Frans dessert dat een prachtige combinatie van lagen cake, bavarois en fruit biedt. Het lint om de taart maakt het tot een echt cadeautje!

Bekijk workshop »