Kinderen

Praktisch

Locatie

Albert Einsteinweg 14, 6045 GX Roermond

Duur workshops

Maximaal 120 minuten excl. pauze

Pauze

± 15 minuten

Deelnemers

Maximaal 8 duo's

Advies leeftijd

Vanaf 6 of 8 jaar met begeleiding

Dit ga je maken

Afhankelijk van de gekozen workshops

Inschrijving

€ 27,50 per persoon

Workshop: Kinderen

Ontdek samen met je kind de wereld van zoete lekkernijen! Leer bakken, versieren en geniet van je eigen creaties. Deze workshops zijn met zorg samengesteld voor kinderen die samen willen bakken met hun vader, moeder, opa, oma of ander familielid of kennis. Ouders kunnen hun kinderen helpen en samenwerken om de lekkerste creaties te maken. De workshop is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. 

De workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Cas zorgt voor alle ingrediënten, materialen en hulpmiddelen die nodig zijn om de lekkerste creaties te maken. Cas stimuleert creativiteit en leert de kinderen hoe ze hun eigen unieke creaties kunnen maken.

De kinderen leren niet alleen hoe ze moeten bakken en decoreren, maar ontwikkelen ook hun creativiteit en handvaardigheid. Aan het einde van de workshop kunnen ze trots hun eigen creaties proeven en mee naar huis nemen.

Let op: Deze workshop boek je altijd per tweetal (volwassene-kind) De volwassene deelt samen met het kind één werkbank. Ervaring van de volwassene is niet vereist. De volwassene bakt ook zijn of haar eigen creaties. Cas zal waar nodig ondersteunen. 

Veelgestelde vragen

Wat leuk dat je overweegt om een workshop te volgen bij Cas Wolters. Klik op een workshop voor meer informatie en om jouw plek te reserveren. Je reservering is pas na betaling definitief!

Wil je graag meedoen aan een specifieke workshop, maar is deze vol? We zetten je met liefde op de wachtlijst! Zodra er een plekje vrijkomt, nemen we contact met je op. Je kunt dan op dat moment kiezen of je nog wil deelnemen en zit nergens aan vast. 

De workshops van Cas kunnen zowel in de Bakhal, ter plaatse als online worden georganiseerd. Geen gepaste workshop in Cas’ agenda? Boek er lekker zelf een! Zo’n workshop is natuurlijk een perfect uitje voor jouw bedrijf, vereniging of vriendengroep. Neem even contact op!

Cas’ Bakhal ligt aan de Albert Einsteinweg 14 in Roermond.

Kom je met de auto? Geen probleem, er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Liever met het openbaar vervoer? Vanaf station Roermond is het ook mogelijk lijnbus 62 of 63 te nemen. Je kunt uitstappen bij Delfstoffenweg. Vanaf de bushalte is het ± 950 meter lopen. 

Let op: de workshops vinden plaats op de eerste verdieping en is allen bereikbaar met de trap.

De workshops van Cas kunnen zowel in de Bakhal, ter plaatse als online worden georganiseerd. Geen gepaste workshop in Cas’ agenda? Boek er lekker zelf een! Zo’n workshop is natuurlijk een perfect uitje voor jouw bedrijf, vereniging of vriendengroep. Neem even contact op!

Vaak kan er rekening gehouden worden met allergie- of dieetwensen. Stuur vooraf even een mail naar webshop@caswolters.com. Dan kijken we samen naar de opties. 

Agenda: Kinderen

zo04feb10:00zo12:30UITVERKOCHT!AanbevolenTartelettesvanaf 8 jaar10:00 - 12:30 De Bakhal, Albert Einsteinweg 14, 6045 GX RoermondCategorieSpeciaal voor kinderen

wo17apr15:00wo17:00AanbevolenTartelettes KIDSvanaf 8 jaar15:00 - 17:00 De Bakhal, Albert Einsteinweg 14, 6045 GX RoermondCategorieSpeciaal voor kinderen

Workshop vol? Schrijf je hier in voor de wachtlijst.
Let op: De Bakhal bevindt zich op de eerste etage en is enkel per trap bereikbaar.

Misschien ook leuk!

Tartelettes met aardbeien

Tartelettes

In deze workshop leer je alles over het maken van deze heerlijke kleine Franse taartjes. Tartelettes zijn kleine gebakjes met een knapperige bodem en diverse soorten vullingen. Tijdens de workshop leer je hoe je de perfecte bodem maakt en welke ingrediënten en technieken nodig zijn om de vullingen te bereiden. Cas geeft je tips welke soorten vullingen je kunt maken, variërend van fruit tot chocolade.

Bekijk workshop »
Roze macarons

Macarons

Een macaron is een zoete en luchtige traktatie. Het bestaat uit twee ronde koekjes gemaakt van amandelmeel, suiker en eiwitten, die aan elkaar worden gehouden door een zachte vulling, zoals botercrème, ganache of jam. De koekjes hebben vaak felle kleuren en kunnen worden gemaakt in verschillende smaken, waaronder vanille, chocolade, aardbei en pistache. Macarons zijn populair over de hele wereld en worden vaak geassocieerd met luxe en verfijning.

Bekijk workshop »
Aardbeienvlaai

Aardbeienvlaai

De Limburgse aardbeienvlaai met zijn verleidelijke combinatie van een knapperige Harde Wener bodem en een romige Zwitserse roomvulling. Een symfonie van smaken en texturen die samenkomt in een enkele, hemelse creatie.

Bekijk workshop »