Macarons

Praktisch

Locatie

Albert Einsteinweg 14, 6045 GX Roermond

Duur workshops

± 180 minuten excl. pauze

Pauze

± 30 minuten

Deelnemers

Maximaal 16 personen

Advies leeftijd

Vanaf 15 jaar*

Dit ga je maken

Amandelbasis voor macarons en een vulling naar keuze.

Inschrijving

€ 79,- per persoon

Voor groepen vanaf 12 personen worden andere prijzen gehanteerd. Workshop op maat is al mogelijk vanaf 10 personen.

*Tot en met 16 jaar met begeleiding van een volwassene!

Workshop: Macarons

Een macaron is een zoete en luchtige traktatie. Het bestaat uit twee ronde koekjes gemaakt van amandelmeel, suiker en eiwitten, die aan elkaar worden gehouden door een zachte vulling, zoals botercrème, ganache of jam. De koekjes hebben vaak felle kleuren en kunnen worden gemaakt in verschillende smaken, waaronder vanille, chocolade, aardbei en pistache. Macarons zijn populair over de hele wereld en worden vaak geassocieerd met luxe en verfijning.

Tijdens deze interactieve workshop Macarons leer je niet alleen hoe je de perfecte macarons maakt, maar ook de achtergrond en geschiedenis van deze iconische traktatie. Cas begint met een korte introductie over de oorsprong van de macaron en de verschillende soorten macarons die er zijn.

Cas zal je begeleiden tijdens elke stap van het proces, en geeft je nuttige tips en trucs om jouw macarons naar het volgende niveau te tillen. Je zult leren hoe je de perfecte textuur en smaak bereikt maar ook hoe je de vulling op de beste manier aanbrengt.

Geen ervaring vereist – deze workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Kom gewoon met een open geest, een zoete tand en misschien zelfs een vriend of familielid om te delen in de ervaring. En het beste van alles is dat je jouw zelfgemaakte macarons mee naar huis kunt nemen om te delen (of stiekem voor jezelf te houden).

Veelgestelde vragen

Wat leuk dat je overweegt om een workshop te volgen bij Cas Wolters. Klik op een workshop voor meer informatie en om jouw plek te reserveren. Je reservering is pas na betaling definitief!

Wil je graag meedoen aan een specifieke workshop, maar is deze vol? We zetten je met liefde op de wachtlijst! Zodra er een plekje vrijkomt, nemen we contact met je op. Je kunt dan op dat moment kiezen of je nog wil deelnemen en zit nergens aan vast. 

De workshops van Cas kunnen zowel in de Bakhal, ter plaatse als online worden georganiseerd. Geen gepaste workshop in Cas’ agenda? Boek er lekker zelf een! Zo’n workshop is natuurlijk een perfect uitje voor jouw bedrijf, vereniging of vriendengroep. Neem even contact op!

Cas’ Bakhal ligt aan de Albert Einsteinweg 14 in Roermond.

Kom je met de auto? Geen probleem, er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Liever met het openbaar vervoer? Vanaf station Roermond is het ook mogelijk lijnbus 62 of 63 te nemen. Je kunt uitstappen bij Delfstoffenweg. Vanaf de bushalte is het ± 950 meter lopen. 

Let op: de workshops vinden plaats op de eerste verdieping en is allen bereikbaar met de trap.

De workshops van Cas kunnen zowel in de Bakhal, ter plaatse als online worden georganiseerd. Geen gepaste workshop in Cas’ agenda? Boek er lekker zelf een! Zo’n workshop is natuurlijk een perfect uitje voor jouw bedrijf, vereniging of vriendengroep. Neem even contact op!

Vaak kan er rekening gehouden worden met allergie- of dieetwensen. Stuur vooraf even een mail naar webshop@caswolters.com. Dan kijken we samen naar de opties. 

Agenda: Macarons

zo25feb10:00zo13:30UITVERKOCHT!MacaronsEindeloos variëren10:00 - 13:30 De Bakhal, Albert Einsteinweg 14, 6045 GX RoermondCategoriePatisserie

za18mei10:00za13:30MacaronsEindeloos variëren10:00 - 13:30 De Bakhal, Albert Einsteinweg 14, 6045 GX RoermondCategoriePatisserie

Workshop vol? Schrijf je hier in voor de wachtlijst.
Let op: De Bakhal bevindt zich op de eerste etage en is enkel per trap bereikbaar.

Misschien ook leuk!

Charlotte Russe

Charlotte Russe

De Charlotte Russe is een klassiek Frans dessert dat een prachtige combinatie van lagen cake, bavarois en fruit biedt. Het lint om de taart maakt het tot een echt cadeautje!

Bekijk workshop »
Limburgse vlaai

Limburgse vlaaien

Tijdens deze workshop maak je kennis met de traditie en ambacht van het maken van de beroemde Limburgse vlaai. De Limburgse vlaai is een typisch streekproduct dat al eeuwenlang wordt gemaakt in de regio. Het deeg van de vlaai is dun en knapperig en de vulling kan variëren van fruit tot rijst of pudding.

Bekijk workshop »
Aardbeienvlaai

Aardbeienvlaai

De Limburgse aardbeienvlaai met zijn verleidelijke combinatie van een knapperige Harde Wener bodem en een romige Zwitserse roomvulling. Een symfonie van smaken en texturen die samenkomt in een enkele, hemelse creatie.

Bekijk workshop »