Zo hoort het!

Praktisch

Locatie

Albert Einsteinweg 14, 6045 GX Roermond

Duur workshops

120 minuten excl. pauze

Pauze

± 15 minuten

Deelnemers

Maximaal 24 personen per workshop

Advies leeftijd

Vanaf 8 jaar

Dit ga je maken

Vier sloffengebakjes met vers fruit

Inschrijving

Eigen bijdrage: € 14,95

Wie wil dit nou niet?!

We gaan het eens helemaal anders doen! Ben jij een trouwe heel holland bakt kijker? En hou jij wel van een uitdaging?

Tijdens de bakworkshop heerlijke fruittaartjes gaan jullie zelf in groepjes van 3 aan de slag. Stroop je handen uit de mouwen en bekijk het recept. Cas zal vooraf de nodige dingen uitleggen, zodat jullie vliegend van start kunnen gaan. Je werkt in groepjes van twee of drie.

Voor de mensen die wat meer van spanning houden hebben we nog iets leuks! We hebben nog obstakels in de bakhal liggen. Dit kan een blinddoek, ovenwanten of geluiddempende koptelefoons zijn. Op deze manier ga je samenwerken met iemand die niets kan zien of horen. Dit leidt tot grappige conversaties!

*De duur van de workshop is slechts een indicatie. De tijd kan afwijken door verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de snelheid en ervaring van de groep. 

Deze workshop wordt je aangeboden door:

Logo Zo hoort het!

Dit zijn slechts sfeerfoto’s van verschillende workshops. Dit kan afwijken van wat je daadwerkelijk gaat maken.

Veelgestelde vragen

Wat leuk dat je overweegt om een workshop te volgen bij Cas Wolters. Klik op een workshop voor meer informatie en om jouw plek te reserveren. Je reservering is pas na betaling definitief!

Wil je graag meedoen aan een specifieke workshop, maar is deze vol? We zetten je met liefde op de wachtlijst! Zodra er een plekje vrijkomt, nemen we contact met je op. Je kunt dan op dat moment kiezen of je nog wil deelnemen en zit nergens aan vast. 

Cas’ Bakhal ligt aan de Albert Einsteinweg 14 in Roermond.

Kom je met de auto? Geen probleem, er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Liever met het openbaar vervoer? Vanaf station Roermond is het ook mogelijk lijnbus 62 of 63 te nemen. Je kunt uitstappen bij Delfstoffenweg. Vanaf de bushalte is het ± 950 meter lopen. 

Let op: de workshops vinden plaats op de eerste verdieping en is allen bereikbaar met de trap.

Vaak kan er rekening gehouden worden met allergie- of dieetwensen. Stuur vooraf even een mail naar webshop@caswolters.com. Dan kijken we samen naar de opties. 

Agenda: Zo hoort het!

Helaas deze workshop staat op dit moment niet gepland.

Workshop vol? Schrijf je hier in voor de wachtlijst.
Let op: De Bakhal bevindt zich op de eerste etage en is enkel per trap bereikbaar.

Misschien ook leuk!

Charlotte Russe

Charlotte Russe

De Charlotte Russe is een klassiek Frans dessert dat een prachtige combinatie van lagen cake, bavarois en fruit biedt. Het lint om de taart maakt het tot een echt cadeautje!

Bekijk workshop »
Tartelettes met aardbeien

Tartelettes

In deze workshop leer je alles over het maken van deze heerlijke kleine Franse taartjes. Tartelettes zijn kleine gebakjes met een knapperige bodem en diverse soorten vullingen. Tijdens de workshop leer je hoe je de perfecte bodem maakt en welke ingrediënten en technieken nodig zijn om de vullingen te bereiden. Cas geeft je tips welke soorten vullingen je kunt maken, variërend van fruit tot chocolade.

Bekijk workshop »
Aardbeienvlaai

Aardbeienvlaai

De Limburgse aardbeienvlaai met zijn verleidelijke combinatie van een knapperige Harde Wener bodem en een romige Zwitserse roomvulling. Een symfonie van smaken en texturen die samenkomt in een enkele, hemelse creatie.

Bekijk workshop »