Zo hoort het!

Praktisch

Locatie

Albert Einsteinweg 14, 6045 GX Roermond

Duur workshops

120 minuten excl. pauze

Pauze

± 15 minuten

Deelnemers

Maximaal 24 personen per workshop

Advies leeftijd

Vanaf 8 jaar

Dit ga je maken

Vier sloffengebakjes met vers fruit

Inschrijving

Eigen bijdrage: € 14,95

Wie wil dit nou niet?!

We gaan het eens helemaal anders doen! Ben jij een trouwe heel holland bakt kijker? En hou jij wel van een uitdaging?

Tijdens de bakworkshop heerlijke fruittaartjes gaan jullie zelf in groepjes van 3 aan de slag. Stroop je handen uit de mouwen en bekijk het recept. Cas zal vooraf de nodige dingen uitleggen, zodat jullie vliegend van start kunnen gaan. Je werkt in groepjes van twee of drie.

Voor de mensen die wat meer van spanning houden hebben we nog iets leuks! We hebben nog obstakels in de bakhal liggen. Dit kan een blinddoek, ovenwanten of geluiddempende koptelefoons zijn. Op deze manier ga je samenwerken met iemand die niets kan zien of horen. Dit leidt tot grappige conversaties!

*De duur van de workshop is slechts een indicatie. De tijd kan afwijken door verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de snelheid en ervaring van de groep. 

Deze workshop wordt je aangeboden door:

Logo Zo hoort het!

Dit zijn slechts sfeerfoto’s van verschillende workshops. Dit kan afwijken van wat je daadwerkelijk gaat maken.

Veelgestelde vragen

Wat leuk dat je overweegt om een workshop te volgen bij Cas Wolters. Klik op een workshop voor meer informatie en om jouw plek te reserveren. Je reservering is pas na betaling definitief!

Wil je graag meedoen aan een specifieke workshop, maar is deze vol? We zetten je met liefde op de wachtlijst! Zodra er een plekje vrijkomt, nemen we contact met je op. Je kunt dan op dat moment kiezen of je nog wil deelnemen en zit nergens aan vast. 

Cas’ Bakhal ligt aan de Albert Einsteinweg 14 in Roermond.

Kom je met de auto? Geen probleem, er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Liever met het openbaar vervoer? Vanaf station Roermond is het ook mogelijk lijnbus 62 of 63 te nemen. Je kunt uitstappen bij Delfstoffenweg. Vanaf de bushalte is het ± 950 meter lopen. 

Let op: de workshops vinden plaats op de eerste verdieping en is allen bereikbaar met de trap.

Vaak kan er rekening gehouden worden met allergie- of dieetwensen. Stuur vooraf even een mail naar webshop@caswolters.com. Dan kijken we samen naar de opties. 

Agenda: Zo hoort het!

Helaas deze workshop staat op dit moment niet gepland.

Workshop vol? Schrijf je hier in voor de wachtlijst.
Let op: De Bakhal bevindt zich op de eerste etage en is enkel per trap bereikbaar.

Misschien ook leuk!

Macarontaart

Kerstmis

Wil jij eens iets anders dan chocolademousse en crème brulee tijdens de feestdagen? Deze feestelijke bakworkshop is speciaal ontworpen om jou in de kerstsfeer te brengen! Leer hoe je heerlijke lekkernijen kunt maken, perfect voor de feestdagen, zoals aardbeien tiramisu, traditionele financiers en een feestelijke macarontaart in de vorm van een kerstboom. Of je nu een beginnende of een ervaren bakker bent, Cas zal je begeleiden bij elke stap van het proces. Maak van deze kerst een onvergetelijke ervaring met heerlijke zelfgemaakte traktaties. Wedden dat alles op komt tijdens de feestdagen?

Bekijk workshop »
Fraisier

Fraisier

De Fraisier is een klassiek Frans dessert dat teruggaat tot de 17e eeuw. Het woord “Fraisier” is afgeleid van het Franse woord “fraise,” wat aardbei betekent. Dit dessert staat bekend om zijn elegantie en is populair bij feestelijke gelegenheden en in patisseriezaken in Frankrijk en daarbuiten.

Bekijk workshop »
Roze macarons

Macarons

Een macaron is een zoete en luchtige traktatie. Het bestaat uit twee ronde koekjes gemaakt van amandelmeel, suiker en eiwitten, die aan elkaar worden gehouden door een zachte vulling, zoals botercrème, ganache of jam. De koekjes hebben vaak felle kleuren en kunnen worden gemaakt in verschillende smaken, waaronder vanille, chocolade, aardbei en pistache. Macarons zijn populair over de hele wereld en worden vaak geassocieerd met luxe en verfijning.

Bekijk workshop »