Staande keukenmachine een must have?

Vraag?

Staande keukenmachine een must have?

Korting pakken?

Ontvang nu tot 31 december 2023 20% korting op geselecteerde KitchenAid modellen! Welke is jouw favoriet?

Oplossing

Een staande mixer/ keukenmachine is voor mij onmisbaar in de keuken. Het ziet er niet alleen superleuk en gezellig uit, het maakt het bakken ook zo veel gemakkelijker. Je kunt hiermee snel en efficiënt kan kneden, mixen, kloppen etc. Terwijl de mixer de eiwitten stijf klopt kun je zelf verder met het klaarleggen van de bakplaten. Hiermee win je dus ook nog eens tijd. Alle recepten zijn ook te maken zijn een handmixer, het zal alleen wat langer duren voordat je klaar bent met je baksels.

Zelf gebruik ik thuis een Kitchenaid Artisan en werk ik graag met de vlinder met een rubberen spatel.

Misschien ook lekker!

Basisrecepten

Vruchtencremeux

Een cremeux wordt vaak gebruikt als interieur van een taart of gebakje. Je kunt hem bijna met elke vrucht maken. Het is eigenlijk een pudding, ganache en saus in een.

Bekijk workshop »
Nougatine gebak met schuim
Gebak & Taart

Nougatine schuimgebak

Nougatine slagroomgebakjes een feest om naar te kijken en vooral om op te eten. Gemaakt met zelf gemaakte hazelnoten nougatine. Gebakken eiwitschuim met luchtig geslagen slagroom. Helemaal luchtig dus.

Bekijk workshop »
Puddingvlaai met boterkruimels
Basisrecepten

Boterkruimels

Boterkruimels gemakkelijk te maken. Overal voor te gebruiken en zeker lekker als toetje met gebakken rabarber, ijs en boterkruimels als decoratie! Wedden dat de kommetjes leeg gelikt zijn?

Bekijk workshop »