Staande keukenmachine een must have?

Vraag?

Staande keukenmachine een must have?

Korting pakken?

Ontvang nu tot 31 december 2023 20% korting op geselecteerde KitchenAid modellen! Welke is jouw favoriet?

Oplossing

Een staande mixer/ keukenmachine is voor mij onmisbaar in de keuken. Het ziet er niet alleen superleuk en gezellig uit, het maakt het bakken ook zo veel gemakkelijker. Je kunt hiermee snel en efficiënt kan kneden, mixen, kloppen etc. Terwijl de mixer de eiwitten stijf klopt kun je zelf verder met het klaarleggen van de bakplaten. Hiermee win je dus ook nog eens tijd. Alle recepten zijn ook te maken zijn een handmixer, het zal alleen wat langer duren voordat je klaar bent met je baksels.

Zelf gebruik ik thuis een Kitchenaid Artisan en werk ik graag met de vlinder met een rubberen spatel.

Misschien ook lekker!

Schuimpjes van merinque
Basisrecepten

Meringue schuimpjes

Het basisrecept voor merengue schuimpjes is overal voor te gebruiken. Je kunt hier vrijwel alles mee decoreren. Van taarten tot desserts. Zodra je de toefjes beweging in de hand hebt, kun je eindeloos doorgaan.

Bekijk workshop »
koggetjes
Koekjes

Amsterdamse koggetjes

Een eeuwen oud koekje en nog altijd onverbeterlijk lekker. Het Amsterdamse koggetje dankt zijn bestaan aan een bakwedstrijd vanuit de midden jaren 30 van de vorige eeuw.

Bekijk workshop »
Pastéis de Nata
Koekjes

Pastéis de Nata

Geliefd om z’n krokante jas en een romige binnenkant. Een onmisbaar gebakje vanuit Portugal. Maak er lekker veel, want één pastel de nata is géén pastel de nata.

Bekijk workshop »